• انتشار : 1401/09/01
  • نویسنده :
  • 505

با معرفی انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند می خواهیم اطلاعات جامعی در مورد نحوه نصب و کارکرد این برنامه ها به دست آوریم. این که هر برند تلویزیون با نرم افزار مخصوص خود چه برنامه هایی را برای شما در دسترس می گذارد ، یا قابلیت نصب چه برنامه هایی را دارد.
تلویزیون ها همگی دارای نرم افزار ( سیستم عامل ) مخصوصی هستند. پلتفرم ها یا نرم افزار ها، سیستمی سازماندهی شده هستند که بر پایه ی ظرفیت خود عملکرد خاصی را ارائه می دهند.

انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند

هر نرم افزار کارایی مختص خود را دارد و مهم ترین قابلیت مهم در خصوص سیستم عامل ها نصب برنامه ها یا اپلیکیشن ها است. که امکان این را ایجاد کرده که به تعداد زیادی از برنامه ها دسترسی پیدا کنید و اوقات خود را لذت بخش نمایید. قابلیت نصب برنامه و دسترسی نامحدود به آن ها بستگی به نوع نرم افزار دارد.
که در این مطلب ما قصد داریم انواع نرم افزار ها و برنامه های مخصوص هر کدام را توضیح دهیم و با کارایی آن ها در تلویزیون آشنا شویم.

معرفی-انواع-برنامه-هوشمند-تلویزیون.jpg

انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند سونی

از انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند ، برنامه های اندروید در تلویزیون سونی هستند. دستگاه هایی که از نرم افزار اندروید برخوردارند ، متعلق به کمپانی سونی هستند و شناخته شده ترین سیستم عامل در میان مردم است. همه ی نرم افزار ها به صورت پیش فرض از یک سری برنامه بر روی تلویزیون برخوردار هستند ، که شامل نت فلیکس و یوتیوب و… می شود.
اما از جمله برنامه هایی که بر روی سیستم اندروید قابل نصب هستند می توان به MX Player ( ویدیو پلیر )، Sideload   
Launcher ( نسخه پیشرفته برای نمایش برنامه های اندرویدی ) ، نت فلیکس ( برنامه ای کاربردی برای تماشای فیلم ها ) ، Plex (  دانلود زیر نویس و امتیاز برای فیلم های دیجیتال ) ،  Airscreen ( نمایش محتوا ها روی نمایشگر ) و X_Plore ( رابط کاربری مناسب ) اشاره نمود.
همچنین گوگل درایو ( دسترسی به فایل های شخصی )  ،  Kodi ( دسترسی به محتواهای دیجیتال مانند وضعیت آب و هوا و…) ، Wake on lan (  برنامه برای کنترل از راه دور) ، Steam link ( مخصوص انواع بازی ها ) ، اسپاتیفای ( دانلود موسیقی ) ، گوگل کروم ( جستجوگر) ، Sling ( سرویسی غیر کابلی برای دسترسی به انواع پیج ها )، هولو ( تماشای برنامه زنده و محتوای مختلف ) ،  TVUsage ( برنامه کنترل محتوا ) ،  Send file to tv ( انتقال فایل به تلویزیون ) و Haystack News ( سرویسی برای نمایش اخبار های مختلف ) از سایر دیگر برنامه ها هستند.
تلویزیون های اندروید درست همانند گوشی های اندروید هستند و کارایی که بر روی گوشی قابل انجام است را بر روی تلویزیون نیز می توانید انجام دهید. این برنامه ها به صورت مستقیم نصب شده و قابل استفاده هستند. برنامه هایی همانند تلگرام ، گوگل و انواع موزیک پلیرها و بازی ها بر روی تلویزیون اندروید قابل نصب است.

برنامه-تلویزیون-سونی.jpg

انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند ال جی

تلوزیون های کمپانی ال جی از سیستم یا نرم افزار webos برخوردارند. سیستمی که عالی و با کارایی فراوان خود ، امکانات زیادی را برای مخاطبان فراهم می کند. همانطور که دانستید همگی تلویزیون های هوشمند امروزی از سری برنامه به صورت پیش فرض بر روی دستگاه دارند.
اما فرقی که سیستم وبوس با سایر برند های دیگر دارد این است که به صورت مستقیم برنامه ها قابل استفاده نیستند و باید از طریق وب مخصوص ال جی دسترسی به این اپلیکیشن ها پیدا کرد. همه برنامه هایی که به راحتی در سیستم اندروید قابل نصب هستند و در اختیار کاربر قرار می گیرند در ال جی بر عکس است چرا که سیستم وبوس مختص است و باید از طریق وب مخصوص ال جی به برنامه ها دسترسی پیدا کرد.

برنامه-تلویزیون-ال-جی.jpg

برنامه تلویزیون ال جی

ال جی نیز مانند سونی از تمامی برنامه ها برخوردار است و برنامه هایی را همانند نت فلیکس ، گوگل کروم ، kodi ، یوتیوب ، Google play ، آمازون ، هولو و channel plus می توان نصب کرد.

برنامه های تلویزیون سامسونگ

تلویزیون سامسونگ نیز مانند سایر محصولات دیگر از نرم افزاری مجزا و خاص بهره می برد با نام تایزن ؛ سیستم عامل تایزن جزو سیستم هایی است که بروز بوده و مرتب مطالب جدید و پیشرفته را به کاربر پیشنهاد می کند. دسترسی این سیستم به محتواها نا محدود بوده و عملکردی خوب دارد.
سیستم تایزن هم درست مانند نرم افزار ال جی عمل کرده و باید از طریق وب مخصوص سامسونگ به برنامه ها دسترسی پیدا کرد. چراکه این امکان وجود ندارد که به طور مستقیم بتوان به این برنامه ها دسترسی پیدا کرد. اما برعکس این دو برند تلویزیون اندروید سونی از این مشکل برخوردار نیستند و به راحتی برنامه ها نصب می شود.
از انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند سامسونگ که می توان نصب کرد و به آن ها دسترسی پیدا نمود به Netflix ( مجموعه برنامه های محبوب و پرطرفدار را در اختیارتان می گذارد ) ، youtube (  رابط کاربری دوستانه برای تماشای انواع برنامه ها و فیلم ها ) ،  vudu ( تماشای انواع فیلم و خرید آن ) ،  Veoh ( دارای سیستم قوی فیلتر برای تماشای انواع برنامه و انتخاب گزینه های تبلیغاتی ) اشاره نمود.
همچنین از نمونه های دیگر Tubi TV (  جدیدترین نمایش ها را ارائه می دهد ) ، PLUTO TV ( تماشای فیلم های زنده و پخش محتوای درخواستی ) ، پلکس ،  Popcornflix ( مجموعه ای از نمایش های نا محدود ) ، اسپاتیفای ، HBO NOW ( دسترسی به جدیدترین موضوع ها و فیلم های اکران شده ) ، هولو ، Iplayer (  تنها برای کاربران انگلستان مجاز است و از خدمات بی نظیر این سرویس بهره مند شوید ) ، آمازون ،  playstasion ( بازی های جذاب ) ، showmax ، filmbox live ، پاندورا و… می باشد.

برنامه-تلویزیون-سامسونگ.jpg

نتیجه گیری نهایی

حال که از انواع برنامه در تلویزیون های هوشمند ، اطلاع یافتیم می دانیم که برنامه ها چه تفاوتی دارند و در هر برند چگونه عمل می کنند. نرم افزار ها تاثیر بسزایی در کار با برنامه ها دارند و دسترسی شما را به این محتوا ها تعیین می کنند.
اگر زمانی قصد خرید تلویزیون هوشمند را داشتید ، از قبل بدانید که هر کدام از نرم افزار ها چه کاری انجام می دهند و چه امکاناتی را برای شما فراهم می کنند.
امروزه با وجود تلویزیون های اسمارت دیگر نگران گشتن دنبال سرگرمی نخواهید بود ، چراکه با وجود کارایی و قابلیت این محصولات اوقات خوبی را خواهید داشت.