• انتشار : 1401/09/12
  • نویسنده :
  • 632

سیستم عامل اندروید در تلویزیون

سیستم عامل اندروید در تلویزیون ، یکی از مهم ترین انواع سیستم عامل است که دقیقا به مانند گوشی موبایل کاربر را قادر می سازد تا بتوان انواع برنامه های ممکن را بر روی تلویزیون نصب و اجرا کرد. در این نوع سیستم عامل شما به آسانی می توانید انواع بازی ، فیلترشکن ، برنامه ارتباطی مانند تلگرام ، واتساپ و… و در کل هر نوع برنامه قابل اجرا بر روی گوشی های اندروید را نصب نمود.
اولین نمونه های تولید شده تلویزیون دارای کارایی بسیار ساده ای بودند. این دستگاه ها قابلیت اتصال بخصوصی نداشتند و صرفا برای مشاهده تصاویر ساده و بدون فرمت خاصی طراحی شده بودند. با اندک پیشرفت های صورت گرفته کم کم از حالت یک دستگاه تصویری و صوتی به دستگاه هایی چند منظوره با قابلیت های گوناگون مبدل گردیدند.
قابلیتی که باعث گردیده تلویزیون چنین کارایی داشته باشد؛ علاوه بر نرم افزار ، سیستم عامل های مخصوصی هستند که در واقع همانند نقشی که زمین برای اجرای طرح عمرانی ایفا می کند، این نقش را عهده دار هستند.

سیستم-عامل-اندروید.jpg

سیستم عامل چیست؟

سیستم عامل ، پلت فرم یا رابط کاربری سازمان یافته و هوشمندی است که در به اجرا گذاشتن برنامه ها تاثیر مستقیم دارد. سیستم عامل با پشتیبانی از برنامه های پیش فرض تلویزیون امکان تماشای کانال های زیادی را فراهم کرده ، و بدون این سیستم ها شما قادر نخواهید بود که هیچ برنامه ای را دانلود یا نصب کنید.
تنظیمات و ساخت این سیستم عامل ها به گونه ای است که تمامی برنامه ها با اندروید کاملا هماهنگ سازی میشوند تا شما بتوانید محتوای مد نظر را تماشا کنید. هر برند تلویزیونی دارای سیستم عامل مخصوص به خودش است ، برای مثال ال جی از سیستم عامل WEBOS ، سامسونگ از TIZEN ، فیلیپس و سونی از ANDROID استفاده میکنند.

سیستم-عامل-چیست.jpg

سیستم عامل اندروید تلویزیون

سیستم عامل اندروید به نسبت سایر سیستم ها متفاوت بوده و سیستم جداگانه هر کمپانی از نظر کاربرد و نحوه عملکرد میتواند مختلف باشد. برای مثال نوع کارایی تایزن با اندروید متفاوت بوده و قابل مقایسه نیستند. اختلاف سیستم ها را میتوان در مواردی همچون از لحاظ میزان ذخیره سازی و سرعت عملکرد مقایسه کرد.
تلویزیون هایی که دارای سیستم عامل اندروید { Android TV} هستند در رده پر فروش ترین و معروف ترین نوع تلویزیونها قرار میگیرند. همانطور که میدانید اندروید تی وی سیستم عامل اختصاصی گوگل است و تعداد کاربرانی که با سیستم اندروید و کارایی آن آشنا هستند به مراتب بیشتر است.

کارایی سیستم عامل اندروید در تلویزیون

از کارایی سیستم عامل اندروید در تلویزیون میتوان به نمونه های بسیاری از جمله : قابلیت جستجوی صوتی با استفاده از ریموت ، تعداد بازی های قابل دسترسی بیشتر ، پشتیبانی از CHRIMECAST یا همان اشتراک گذاری ، سرعت عملکرد بالا ، پشتیبانی از دستیار های صوتی گوناگون ، کاوش میان صفحات گوگل و امکان دانلود برنامه های کاربردی میتوان اشاره نمود.

کارایی-سیستم-عامل-اندروید.jpg

برنامه های موجود در اندروید

برنامه های پیش فرض موجود در اندروید که بسیار هم محبوب میباشند و میان کاربران جایگاه متفاوتی دارند شامل: KODI ، YOU TUBE ، PLEX ، AIR SCREEN ، GAMES ، NETFLIX ، NAVIDIA SHEILD ، و… میشود ؛ که از این بین نت فلیکس و ناویدیا شیلد جزو مخاطب پسندهاست که در سال 2015 راه اندازی شد.
دقیقا به مانند گوشی های هوشمند ، شما می توانید هر نوع برنامه اندرویدی که دوست دارید بر روی تلویزیون نصب نمایید. انواع فیلتر شکن ، برنامه های ارتباطی ( تلگرام ، واتساپ و…) ، برنامه های اینترنتی و … به سهولت بر روی تلویزیون نصب می شوند.
اضافه بر کارایی های گفته شده در بالا ، اندروید باکس هایی موجود هستند که علاوه بر دستگاه های هوشمندی که از اندروید بهره میبرند ، این باکس ها هم از اندروید پشتیبانی ، و امکان پخش محتوای ویدیویی آنلاین را برای شما ایجاد میکند.

برنامه-های-موجود-در-اندروید.jpg

اندروید باکس چیست؟

اندروید باکس ها یک دستگاه کوچک در اندازه کف دست هستند که به تلویزیون ها وصل شده و از سیستم اندروید پشتیبانی میکنند. شما با اندروید باکس میتوانید به کار با اینستاگرام و تلگرام یا به تماشای ویدیو ها بپردازید. قیمت اندروید باکس ها به نسبت تاثیر سخت افزار های موجود در آن ها ، و لوازم جانبی باکس مربوط میشود.

اندروید-باکس-چیست.jpg

تلویزیون اندرویدی

سیستم عامل اندروید در تلویزیون های زیادی موجود است. شرکت هایی که در این زمینه از سیستم اندروید در محصولات خود بهره برده اند، شامل : سونی ، هایسنس ، شارپ ، فیلیپس ، شیاومی ، پاناسونیک و تی سی ال هستند.

نکته مهم در اندروید

نکته مهمی که در سیستم عامل اندروید در تلویزیون موجود است و مردم آن را با هم اشتباه میگیرند، این است که همه دستگاه ها اندروید تی وی نیستند ، بعضی تلویزیون ها فقط سیستم اندروید را دارند. زیرا ویژگی سیستم عامل اندروید با دستگاه اندروید تی وی متفاوت است.

مزایای سیستم عامل اندروید

از مزایای سیستم اندروید در تلویزیون میتوان به بهره گیری از شبکه های اجتماعی ، وجود نرم افزار و برنامه های کاربردی ، منوی قابل فهم برای کاربران و استفاده آسان اشاره نمود.

معایب سیستم عامل اندروید

از معایب سیستم عامل اندروید در تلویزیون که چشمگیر است شامل : کم شدن حافظه به دلیل استفاده از برنامه ها و نصب آن ، کاهش سرعت عملکرد سیستم در خصوص کم شدن حافظه و قیمت بالای تلویزیون های اندرویدی است.

جدیدترین سیستم عامل اندروید در تلویزیون

جدید ترین سیسم اندروید که گوگل آن را معرفی کرده و بالاتر از اندروید 9 است ، سیستم اندروید تی وی 10 بوده که با قابلیت های فراوان و کاربرد منحصر به فرد ساخته شده است. همچنین کمپانی سونی هنگامی که از سیستم اندروید تی وی استفاده کرد ، بعد از مدتی نسخه ارتقا یافته آن را با نام ANDROID 8 OREO معرفی کرده و اکنون هم در تلویزیونهای خود از مدل 2017 تاکنون از این سیستم بهره برده است. اما مدل های دیگر مانند شیاومی جدیدترین مدل های خود را با اندروید 10 عرضه کرده اند ، پس هرچه تلویزیون جدیدتر باشد ورژن اندروید نیز بالاتر است.

جدیدترین-سیستم-عامل-اندروید.jpg

نتیجه نهایی

سیستم عامل اندروید یکی از بهترین سیستم ها بوده و گوگل با قدرت زیادی از آن پشتیبانی میکند. این سیستم کارایی متفاوتی همچون قابلیت اتصال به کامپیوتر ، لپتاب ، و گوشی را دارد. همچنین این سیستم میتواند تجربه بازی های مختلف ، جستجوگری ناب ، راه ارتباطی شما با محتواها و سایر چیز های دیگر را فراهم کند.
امروزه کمپانی ها بهترین امکانات را در محصولات خود فراهم کرده اند. همچنین سعی دارند که سیستم تلفن های همراه را به گونه ای تنظیم کنند که گوشی ها را از اندروید به نسخه اپدیت شده آن یعنی اندروید تی وی تبدیل کنند.
جدیدا ساندبارهایی ساخته شده اند که با سیستم اندروید امکان کارایی را دارند. پس از مطالعه این مطالب شما به شناخت کافی از سیستم اندروید رسیدید و از نحوه کارکرد آن مطلع شدید بهتر میتوانید در خرید تلویزیون خود دقت کرده و انتخاب نمایید.